Pjesëmarrja e përfaqësuesve të Maqedonisë së Veriut në NATO në një event donatorësh në Komandën Supreme të Forcave Aleate në Mons

Në Komandën Supreme të Fuqive Aleate (SHAPE) në Mons, Mbretëria e Belgjikës, në periudhën 20-21 maj 2022, tradicionalisht u mbajt manifestim donatorësh “Make a Wish” ku morën pjesë familjet e oficerëve dhe civilëve nga Armata dhe Ministria e Mbrojtjes të cilët kryejnë detyrat e tyre në kuadër të Komandës Supreme në Mons dhe në Delegacionin e Përhershëm të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Komandën e NATO-s në Bruksel.

Evenimenti i donacionit që ndiqet nga të gjitha kombet e pranishme në SHAPE, mbahet tradicionalisht çdo vit në maj për fëmijët me nevoja të veçanta në Belgjikë, duke promovuar një frymë uniteti dhe mbështetje për kauzën fisnike. Organizohet nga Komanda Supreme – SHAPE, dhe fondet e mbledhura shkojnë për të mbështetur Fondacionin “Make a wish South”

Në kuadër të këtij manifestimi, i cili ka karakter rekreativ dhe sportiv, u mbajt një garë maratonë 24 orëshe në të cilën morën pjesë një ekip i përfaqësuesve maqedonas.

Други вести
Skip to content