Latest Past Events

Свечена заклетва на 25. класа питомци и промоција на потпоручници од 21. класа на Воената академија

На 02 декември 2021 година во 10 часот во касарната „Гоце Делчев“ во Скопје, ќе се одржи свечена церемонија за промоција на новите офицери – потпоручници од 21та класа и […]

Доделување награди на припадниците на Армијата за успешно справување со пожарите

Утре, 29 ноември 2021 година во 10 часот во касарната „Илинден“ во Скопје министерката за одбрана Радмила Шекеринска, ќе се обрати на доделувањето на наградите и стимулативните мерки на припадниците […]

Skip to content