Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Доделување награди на припадниците на Армијата за успешно справување со пожарите

29 ноември 2021 / 08:00 - 13:00

Утре, 29 ноември 2021 година во 10 часот во касарната „Илинден“ во Скопје министерката за одбрана Радмила Шекеринска, ќе се обрати на доделувањето на наградите и стимулативните мерки на припадниците на армијата за успешното справување со пожарите кои ја зафатија територијата на Република Северна Македонија

Ве покануваме да присуствувате на настанот.

Заради процедурите за влез и заштита во време на пандемија, ве молиме да пристигнете на влезот на касарната „Илинден“ најдоцна до 09:30 часот.

Ве молиме да ги почитувате пропишаните мерки за заштита од КОВИД-19

***

Започнувајќи од 29 јуни 2021 година, повеќе од 2 000 припадници на Армијата заедно со придружна механизација и воздухопловна поддршка беа вклучени во справувањето со пожарите на 13 локации кои оваа година ја зафатија нашата држава.

Details

Date:
29 ноември 2021
Time:
08:00 - 13:00
Event Category:
Skip to content