Aleanca me SHBA-në asnjëherë ska qenë më e fortë, me shtetin e Vermontit na lidh partneriteti dhe miqësia tre dekadëshe– porosi e Shekerinskës në konferencën përmbyllëse për shtyp në Bërlington

Други вести
Skip to content