Политика за приватност

Ви се заблагодаруваме на вашиот интерес за посетата на нашата веб страна и за вашата комуникација со нас преку е-пошта.
Со посетување на веб-страната на Министерството за одбрана и прифаќање на Политиката на приватност, Вие прифаќате и се согласувате со условите предвидени во истата.
Информациите кои се наоѓаат на оваа веб-страна се од јавен карактер, имаат за цел да информираат и не се користат за друга намена од било кој друг правен или физички субјект во Републиката или странство.
Министерството за одбрана ја цени вашата приватност. Согласно Законот за заштита на лични податоци, ве уверуваме дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго правно, односно физичко лице.
Доколку посетителот сака да испрати пријава до Министерството за одбрана преку Веб страницата, единствениот податок кој е потребен за пополнување на формуларот е e-mail.
Оставањето на овој податок е исклучиво со дозвола на посетителот на веб страницата на Министерството за одбрана -подносител на пријавата.

Skip to content