Информација за користење на хотел „Шар“ – Попова Шапка

Сектор за услуги, туризам, возен парк, одржување и обезбедување ги известува сите заинтересирани вработени во Министерството за одбрана, ГШ на Армијата на Република Северна Македонија дека зимската туристичка сезона 2021/2022 во хотелот „Шар“, на Попова Шапка започнува од 26.12.2021 и ќе трае до 15.04.2022 година.

Сите заинтересирани кои би сакале да го користат овој капацитет потребно е да поднесат барање за сместување, доставувено до СУТВПОиО, Одделение за услуги и туризам, Дом на Армијата Скопје. По применото барање, телефонски ќе бидете известени.

Лице за контакт е Гоце Дојошевски 070/403-366.

Барање – преземи

Ценовик

 

Други вести
Skip to content