Известување за користење на армиските капацитети, АК„Васко Карангелески“ – Охрид и АК„Стар Дојран“ – Дојран за летната сезона 2022

Секторот за услуги, туризам, возен парк, одржување и обезбедување (СУТВПОиО) ги известува сите заинтересирани вработени во Министерството за одбрана и Армијата на Република Северна Македонија дека летната туристичка сезона во АК„Васко Карангелески“ – Охрид и АК„Стар Дојран“ – Дојран започнува на 01.07.2022 година.
Барањето за сместување во наведените објекти да се достави до СУТВПОиО, Одделение за услуги и туризам, Дом на Армијата, Скопје.
На следниов линк може да ги погледнете цените за летната туристичка сезона за 2022 година и барањето. Превземи

Други вести
Skip to content