ПРЕПОРАКИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСОТ КОВИД 19

Сите што имаат потреба за контакт со Министерството за одбрана, тоа можат да го направат на следните меил адреси и телефонски броеви:
– dragan.karulovski@mod.gov.mk ; 02 328-2539
– besim.hasalari@mod.gov.mk ; 02 328-2535

 

ПРОТОКОЛ за превентивни мерки за сите работни места

Skip to content