Пурпурна плима

filmcrimsontide1
Кога ќе се спојат на еден заеднички проект Тони Скот со неговата маркантна филмска кариера изградена на хит-трилери, Џери Брукхајмер, најпознат по телевизискиот криминален серијал „ЦСИ – Истрага на местото на злосторството“ и докажаниот американски филмски херој Дензел Вашингтон, тогаш несомнено таа соработка резултира со блокбастер..

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail