Editorial

HAPËRIM

Edhe sivjet qielli shkëlqeu mbi Krivollak. Pjestarët e ARM-së, me përgatitjen dhe entuziazmin e tyre, shkëlqyen në stërvitjen “Shëlqimi i Maqedoisë 10”. Ata edhe një herë treguan se deri në përsosshmëri dinë të ballafaqohen me një spektër të tërë të rreziqeve bashkëkohore ndaj sigurisë. Vlerësuesit e stërvitjes, vlerësuan se jemi para të gjithëve, pothuaj se […]

ARGUMENTE

Republika e Maqedonisë është tërësisht e përgatitur për antarësim në NATO, vetëm duhet të vendoset se si do të zgjidhet kontesti absurd rreth çështjes së emrit dhe vendi ynë mund të renditet krah për krah me vendet antare të Aleancës. Këtë e dijmë të gjithë, këtë e përsëriti edhe ministri i mbrojtjes, Mr.Talat Xhaferi, në […]

BRAVO!

Në natyrën e njeriut është që ai çdoherë të synojë diçka, të sfidojë dhe të ballafaqohet me sfidat, të tregohet dhe të dëshmohet. I mirë, më i mirë, i shkëlqyeshëm, bravo për më të mirët ! Besoj se të gjithëve në jetë na ka ndodhur që të paktën një herë, nga ndjenja e fortë e […]

ROTACIONE

Kaloi më shumë se një dekadë që prej kur në Republikën e Maqedonisë filloi numrimi i rotacioneve në misionet jashtë kufijëve të vendit tonë. “Liri për Irakun”, ishte dhe kaloo. Djemtë të cilët u ndërruan në 11 rotacionet e këtij misionit, të gjithë u kthyen shëndosh e mirë në vendin tonë. Dekorimet, medaljet, lavdëratat, po […]