Разговор

НУРКАЊЕТО, СÈ УШТЕ Е  МОЈОТ НАЈГОЛЕМ ПРЕДИЗВИК

НУРКАЊЕТО, СÈ УШТЕ Е МОЈОТ НАЈГОЛЕМ ПРЕДИЗВИК

РАЗГОВОР СО МИЛУТИН СЕКУЛОСКИ-МИЌО, НОСИТЕЛ НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕНУРКУВАЊЕ НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ОВОЈПАТ НА СТРАНИЦИТЕ НА НАШИОТ МАГАЗИН „ШТИТ“ ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ НАЈПОЗНАТИОТ МАКЕДОНСКИ НУРКАЧ, ЧОВЕКОТ КОЈ ГОЛЕМ ДЕЛ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ МИНАЛ ВО НУРКАЧКО ОДЕЛО, ЧОВЕКОТ КОЈ, КАКО ШТО САМИОТ ВЕЛИ, НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ЗАМИСЛИ ДЕНОТ БЕЗ ДА ПОМИНЕ НЕКОЈ ЧАС ПОД […]