Në linjën e parë

Свечено и во единиците на ЗОК - Дваесет и една година Армија на Република Македонија
KREMTIM EDHE NË NJËSITË E KPO - NJËZET E NJË VITE ARMATA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

KREMTIM EDHE NË NJËSITË E KPO – NJËZET E NJË VITE ARMATA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Мë 16 gusht 2013, një ditë para manifestimit qendror me rastin e shënimit të 21 vjetorit, në Ditën e Armatës së Republikës së Maqedonisë, në Komandën e Përbashkët Operative dhe në garnizonet e ARM-së ku ndodhen njësitë e KPO-së: Shkup, Kumanovë, Shtip, Tetovë, Kërçovë, Prilep, u mbajtën ceremoni ushtarake me rastin e shënimit të festës […]

„Успехот на АРМ е успех на сите вработени“ - Дваесет и една година Армија на Република Македонија
„SUKSESI I ARM-SË ËSHTË  SUKSESI I TË GJITHË NËPUNËSVE“ - NJËZET E NJË VITE ARMATA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

„SUKSESI I ARM-SË ËSHTË SUKSESI I TË GJITHË NËPUNËSVE“ – NJËZET E NJË VITE ARMATA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Suksesi që arrihet nga Armata nuk është sukses vetëm për Ministrinë dhe Shtabin e Përgjithshëm të ARM, por edhe për secilin pjesëtarë, secilën komandë dhe njësi. Ky sukses është rezultat i guximit dhe entuzijazmit të pjesëtarëve të ARM-së“, theksoi në rreshtimin solemn të punonjësve para ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm të […]

Армијата постојано ги надминува очекувањата - Дваесет и една година Армија на Република Македонија
ARMATA  VAZHDIMISHT TEJKALON PRITJET - NJËZET E NJË VITE ARMATA E REPUBLIKËS SË  MAQEDONISË

ARMATA VAZHDIMISHT TEJKALON PRITJET – NJËZET E NJË VITE ARMATA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Solemnisht dhe me dinjitet u festua Dita e Armatës së Republikës së Maqedonisë, 18 Gushti. Manifestimi qendror me rastin e Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë u mbajt në muzgun e mbrëmjes së ngrohtë të gushtit, më 17 gusht, para godinës së Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm të Armatës së REpublikës së […]

Македонски НАТО-центар за едукација и обукаNATO-Qendra për arsimim dhe trajnim në Maqedoni - Qendra rajonale për marrëdhënie me publikun Në MM transformohet në Qendër partnerE e NATO-s

NATO-Qendra për arsimim dhe trajnim në Maqedoni – Qendra rajonale për marrëdhënie me publikun Në MM transformohet në Qendër partnerE e NATO-s

Qendra Rajonale për Marrëdhënie me Publikun (PARC) në kuadër të Ministrisë së Mbrojtjes zhvillohet në Qendër partneriteti të NATO-s për arsimim dhe trajnim (PARC). Këshilli i Atlantikut të Veriut të NATO-s ka pranuar ofertën e Republikës së Maqedonisë dhe PARC, edhe zyrtarisht është pranuar në rrjetin e qendrave të NATO-s për partneritet si qendra e […]

Нови ветрови на Балканот

ERËRA TË REJA NË BALLKAN - BASHKËPUNIM RAJONAL DHE PROJEKTE RAJONALE

ERËRA TË REJA NË BALLKAN – BASHKËPUNIM RAJONAL DHE PROJEKTE RAJONALE

Bashkëpunimi midis shteteve në Ballkanin Perëndimor është një çështje aktuale, të cilën e imponojnë problemet aktuale sociale, shoqërore, ekonomike, politike dhe të sigurisë, si dhe aspiratat e shteteve nga rajoni për integrimin e tyre në strukturat evropiane dhe euroatlantike. Qëllimi kryesor i nismave për bashkëpunimin raojnal është që vendet e rajonit të mësojnë të bashkëpunojnë […]

(Untitled)

(Untitled)

(Untitled)

(Untitled)

(Untitled)