Изложба

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД МЕРЛ ЛЕ ВОЈ  ВО ВОЕНИОТ МУЗЕЈ

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД МЕРЛ ЛЕ ВОЈ ВО ВОЕНИОТ МУЗЕЈ

АМЕРИКАНСКИОТ ЦРВЕН КРСТ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА На 24 февруари, министерот за одбрана на Република Македонија, Зоран Јолевски, заедно со амбасадорот на Соединетите Американски Држави, Џес Бејли, присуствуваа и се обратија на отворањето на изложбата „Американскиот Црвен крст во Македонија за време на Првата светска војна“ во Воениот музеј. На отворањето […]