Info

(Untitled)

(Untitled)

(Untitled)

(Untitled)

Во посета на мировниците на АРМ во АвганистанPër vizitë tek paqeruajtësit e ARM-së në Afganistan

Për vizitë tek paqeruajtësit e ARM-së në Afganistan

„Ky është kontributi që Republika e Maqedonisë e bën për NATO-n, për paqen globale dhe kontributi i cili merr vlerën më të madhe në të gjitha samitet e Aleancës së NATO-s deri më tani, në të gjitha takimet që kemi realizuar, qoftë me sekretarin gjeneral të NATO-s, Rasmusen, apo në takimet bilaterale” tha ministri i […]

(Untitled)