facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Министерката Шекеринска од Кампот за обука на вода во Охрид: Три години по ред расте и буџетот и платите во Армијата

Minister Shekerinska from the Water Training Camp in Ohrid: The budget and salaries in the Army have grown for three years in a rowMinistrja Shekerinska nga Kampi për Trajnime në Ujë në Ohër: Buxheti dhe rrogat në Armatë janë rritur për tre vjet me radhë Министерката Шекеринска од Кампот за обука на вода во Охрид: Три години по ред расте и буџетот и платите во Армијата

Членството во НАТО и зголемените буџети секоја година ни даваат шанса многу повеќе да инвестираме во сите единици и во различни специфични делови од нашата Армија. Покажавме три години по ред дека одбранбените буџети можат да растат, а тоа значи дека можеме да обезбедиме и подобри услови, подобри методи за работа, рече министерката за одбрана […]