REKOMANDIME PËR PËRBALLJE ME PASOJAT NGA PËRHAPJA E VIRUSIT KOVID 19

Preporaki_KOVID19

Secili që ka nevojë për kontakt me Ministrinë e Mbrojtjes mund ta bëjë këtë në adresat e mëposhtme të postës elektronike dhe numrat e telefonit:

- dragan.karulovski@mod.gov.mk; 02 328-2539
- besim.hasalari@mod.gov.mk; 02 328-2535

PROTOKOLL për masa preventive për të gjitha vendet e punës

Lajme:

Donacion prej 13,500 testeve të shpejta nga aleati ynë i NATO-s, Norvegjia – Shekerinska njoftoi se pjesa më e madhe do të jenë në mbështetje të qytetarëve

Lufta kundër pandemisë është prioritet për Armatën: Ndihma E Shpejtë Mjekësore prej sot e përforcuar me automjete – ambulanca ushtarake

Solidariteti i Aleatëve në vepër – pranohet donacioni i NATO-s prej 60 respiratorë me vlerë 1.4 milion euro

Pranohet donacion kinez me pajisje mjekësore mbrojtëse për nevojat e Armatës

Aleanca e NATO-s në vepër – pranohet donacioni në pajisje mjekësore mbrojtëse nga Norvegjia me vlerë 200 mijë euro

Ministrja Shekerinska në kazermat në Kërçovë: Armata i kryen detyrat e saj në mënyrë të përkryer në trajtimin e pandemisë, prandaj është Armatë e NATO-s

Shekerinska dhe Osmani pranuan donacion prej pajisjeve mbrojtësemedicinale nga Bullgaria – solidaritet aleat dhe evropian në vepër

Sekerinska dhe Daltueit nënshkruan Protokollin për Donacion nga Norvegjia për Maqedoninë e Veriut: ndihmë gjithsej 300,000 euro për Armatën

Angazhimi i Armatës gjatë gjendjes së jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia e koronavirusit

Armata prej sot është përfshirë në sigurimin e objekteve me rëndësi vitale

Fotogaleri: Armata me Makineri Inxhinierike pastron terrenin rreth Klinikës Infektive dhe bën akses shtesë për në klinikë

Shekerinska: Armata përfshihet në mbështetje të institucioneve shtetërore për të parandaluar përhapjen e koronavirusit

Pjesë e konkluzioneve nga seanca e 20-të e Qeverisë: Do të mbyllen të gjitha vendkalimet kufitare për shtetasit e huaj – udhëtarë dhe automjete, përveç hyrjes dhe tranzitimit të mallrave, dhe për përfaqësuesit e trupave diplomatikë në Maqedoninë e Veriut  – 16.03.2020

Prezantohet mbështetje psikologjike telefonike për qytetarët dhe grupet e cenueshme nga Klinika e Psikiatrisë – 16.03.2020

Shekerinska: Armata e gatshme të vihet në mbrojtje të qytetarëve, njësia e dytë pjesëtarë të Armatës u nis për në Dibër

Armata  aktivizohet në mbrojtje të qytetarëve nga përhapja e virusit KOVID 19

Ministria e Mbrojtjes ka ndërmarrë një sërë masash për të parandaluar përhapjen e virusit KOVID 19

Ministria e Mbrojtjes kufizon numrin e takimeve me palë – komunikimi do të bëhet përmes telefonit, postës elektronike ose përmes lidhjes me video konferencë

REKOMANDIME PËR PËRBALLJE ME PASOJAT NGA PËRHAPJA E VIRUSIT KOVID 19.pdf

Informacione për popullsinë nga Instituti i Shëndetit Publik.pdf

Si deri te vetë-izolimi i rregullt shtëpiak?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail