Ligji për mbrojtjen e të dhënave personale

Ligji për mbrojtjen e të dhënave personale dhe akteve nënligjore

Personi për kontakt:
Ilija Janevski
e-mail: ilija.janevski@morm.gov.mk
tel: +38970403071

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail