Документи

BANER javnosta ima pravo da znae-

Почитувани граѓани,

имајќи ја предвид заложбата на Владата на Република Северна Македонија за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните на Република Северна Македонија, на оваа страница се поставени стратешките документи и сите останати информации од Министерството за одбрана кои се од интерес за јавноста.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail