Zëvendës Ministër i Mbrojtjes

Bashkim Hasani

Bashkim
Data dhe vendi i lindjes: 28.11.1980, f.Pirok, Republika e Maqedonisë së Veriut

PËRVOJË PUNE

 • 2019 – 2020 Zv.drejtor, Drejtoria e Policisë Financiare RMV
 • 2013 – 2019 Udhëheqës i sektorit për përkrahje të kryetarit, Komuna e Gostivarit.
 • 2008 – 2013 Drejtor i Institutit Nacional, Qendra për Kulturë – ASNOM,  Gostivar
 • 2002 – 2008 Profesor i arsimit fizik, sportit  dhe shëndetit.

ARSIMI

 • Fakulteti për arsimim fizik, sport dhe shëndet, Universiteti Sh.”Kirili dhe Metodi”, Shkup.
 • Arsimimi fillor dhe i mesëm gjimnazi i përgjithshëm, Gostivar.

Angazhimi politik

 • 2014 – 2019        Nënkryetar i BDI-së, dega Gostivar
 • Nga 2019            Kryetar i degës së BDI-së, dega Gostivar.
 • Nga 2020            Anëtarë i këshillit të përgjithshëm të BDI-së.

Gjuhët:

 • Shqipe – gjuhë amëtare
 • Maqedone – nivel akademik (shkrim dhe komunikim)
 • Angleze – nivel punues (shkrim dhe komunikim)

Kontakt:
tel: 02/328 20 22
e-mail: bashkim.hasani@mod.gov.mk

Lista anketuese e zëvedndësministrit të Mbrojtjes së Republikës e Maqedonisë së Veriut, Bashkim Hasani

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail