Информација за здруженија и организации за добивање донација од НАТО Хуманитарниот базар

Почитувани,

Министерството за одбрана ги информира Невладините организации и други хуманитарни организации кои сакаат да аплицираат за добивање на хуманитарна парична награда која ја доделува НАТО базарот секоја година после завршувањето на базарот кој традиционално се организира во ноември.
Поради пандемијата со коронавирусот и неможноста да се обезбедат сите потребни документи навреме, НАТО Хуманитарниот базар го пролонгира времетраењето на доставувањето на апликациите, до 01 јуни 2020 година.

Здруженијата и организациите на линкот наведен подолу може да се најдат сите потребни формулари за аплицирање на НАТО Хуманитарниот базар.
https://www.natocharitybazaar.org/?p=3695

NCB_Logo_Long_2

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail