Cooperative Longbow/Lanser

Opening ceremony for the exercise ,,Cooperative longbow / lancer 2012"Hapja solemne e stërvitjes „Shigjeta e gjatë kooperative / Lanser 2012“Свечено отварање на вежбата „Кооперативна долга стрела / Лансер 2012“

Hapja solemne e stërvitjes „Shigjeta e gjatë kooperative / Lanser 2012“

Sot (21.05 2012), në qendrën për stërvitje (QO) „Pepelishte“, u mbajt hapja solemne e stërvitjes „Shigjeta e gjatë kooperative / Lanser 2012“ ku fjalën e morrën Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të RM-së, gjeneral major Goranço Koteski, zëvendës ministri i mbrojtjes Emil Dimitriev dhe Komandanti i forcave të bashkuara të Madridit, gjeneral nënkolonel Alfredo Kardona […]

The evaluation of the medium declared company of the battle group and the NBC section for the EU has begunFilloi vlerësimi i  ,,Regjimentit të mesëm të  deklaruar nga Grupi luftarak dhe departamentit ANBK të Bashkimit Evropian“Започна оценувањето на ,,Средната декларирана чета од борбената група и АБХО одделение на Европската Унија"

Filloi vlerësimi i ,,Regjimentit të mesëm të deklaruar nga Grupi luftarak dhe departamentit ANBK të Bashkimit Evropian“

Filloi vlerësimi i NATO-s Niveli 2 i regjimentit të deklaruar të mesëm nga Grupi i Batalionit të Bashkimit Evropian (EU GB II/2012) dhe i departamentit ANBK nga përbërja  bpkm1.sipas konceptit për aftësi operative. Vlerësimi i NATO-s Niveli 2 i njësitit filloi më 19.05.2012 në kazermën ,,Çede Filipovski-Dame“ në Kërçovë. Në dy ditët e ardhshme, sipas […]

COOPERATIVE LONGBOW / LANCERCOOPERATIVE LONGBOW / LANCERCOOPERATIVE LONGBOW / LANCER

COOPERATIVE LONGBOW / LANCER

Mbyllja e “Shigjeta e gjatë kooperative 2012” Sot, 29 maj (e martë) në ora 12.00 në Qendrën për stërvitje (QS) Pepelishte u mbajt një ceremoni me rastin e mbylljes së stërvitjes “SHIGJETA E GJATË KOOPERATIVE \ LANSER 2012”. Në këtë stërvitje, përveç pjesëtarëve të ARM-së morrën pjesë edhe pjesëtarë të 15 ushtrive nga NATO dhe […]