FOTOGALERI: Vendosja e kurorave me lule të freskëta me rastin e shënimit të “Ditëve të Nënës Terezë“

Delegacion i Ministrisë së Mbrojtjes, i kryesuar nga sekretari shtetëror Dragan Nikoliq sot pranë pllakës përkujtimore – në vendin e lindjes, si dhe pranë përmendores së shënjtores Nënë Tereza para Shtëpisë së Armatës, vendosi kurora me lule të freskëta. Kjo ceremeni u mbajt me rastin e ditëlindjes së 109 të shënjtores Nënë Tereza.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail