Mesazh për Vitin e Ri nga ministrja Shekerinska: 2020 do të jetë një vit i sigurtë, me aleatë dhe më i fuqishëm

“Pritja e vitit 2020 do të jetë një mundësi për të rishqyrtuar atë që kemi arritur, çka mundemi më tepër, çka duhet ndryshe. Mirëpo, të gjithë do të jemi të bashkuar me shpresën se në vitin 2020 mund të jemi më të mirë, të arrijmë më shumë për veten, për të dashurit tanë dhe për ata që kanë nevojë për ndihmën tonë “.

“Unë mund t’ju premtoj dhe mund të marr si obligim që viti 2020 do të jetë përsëri një vit i sigurtë, me aleatë dhe më i fuqishëm. Ju uroj shumë shëndet dhe sukses. Gëzuar Vitin e Ri! “, tha Shekerinska.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail