Новогодишна порака од министерката Шекеринска: 2020 ќе биде безбедна, сојузничка, посилна година

„Дочекот на 2020 ќе биде можност за преиспитување што сме постигнале, што можеме повеќе, што треба поинаку. Но сите ќе бидеме обединети во надежта дека во 2020 година можеме да бидеме подобри, да постигнеме повеќе за себе, за своите најблиски, за оние на кои им треба нашата помош“ – порачува министерката за одбрана во новогодишната порака до граѓаните.

„Можам да ви ветам и можам да се обврзам дека 2020 повторно ќе биде безбедна, сојузничка и посилна година. Посакувам многу здравје и успех. Среќна Нова!“ – порача Шекеринска.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail