Ministria e Mbrojtjes kufizon numrin e takimeve me palë – komunikimi do të bëhet përmes telefonit, postës elektronike ose përmes lidhjes me video konferencë

Ministria e Mbrojtjes ka sjellë vendim të mbajë në minimum numrin e takimeve me palë. Vendimi është marrë për të eleminuar çdo mundësi të përhapjes së koronavirusit.

Secili që ka nevojë për kontakt me Ministrinë e Mbrojtjes mund ta bëjë këtë në adresat e mëposhtme të postës elektronike dhe numrat e telefonit:

dragan.karulovski@mod.gov.mk 02 328-2539

besim.hasalari@mod.gov.mk 02 328-2535

Nëse është e nevojshme të zhvillohen takime me palët në mënyrë që të rrjedhë pa ndërprerje puna në ministri, takimet do të organizohet përmes lidhjeve me video-konferencë.

Ju bëjmë thirrje bashkëpunëtorëve tanë që të respektojnë masat parandaluese të marra nga qeveria, të bëjmë çmos për të parandaluar përhapjen e COVID 19 në vend.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail