Ministrja Shekerinska vendosi kurorë me lule në kujtim të pjesëtarëve të rënë të rezervës së Armatës në vathët e Lubotenit

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska vendosi sot një kurorë me lule të freskëta në Monumentin për Mbrojtësit e Rënë në Kazermat Ilinden, në kujtim të tetë pjesëtarëve të rezervës së Armatës të cilët vdiqën afër vatheve të Ljubotenit.

Kurora në Monumentin e Mbrojtësve të Rënë vunë edhe anëtarët e familjeve të tyre dhe një delegacion nga Zyra e Presidentit.

Në këtë ditë, 19 vjet më parë, në vathët e Ljubotenit vdiqën Tome Badarevski, Branko Janev, Marjanco Boskovski, Rade Jankovski, Goce Çankulovski, Tomislav Nastevski, Ivica Zlatevski dhe Tome Dimoski.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail