Mbahet seminar një ditor me temë “Përfitimet nga anëtarësimi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO”

Zëvendës ministri i Mbrojtjes, Bekim Maksuti sot në hapësirat e Ministrisë së Mbrojtjes hapi një seminar një ditor në kushtuar përfitimeve nga anëtarësimi i vendit tonë në Aleancën e NATO-s.

Në seminar morën pjesë dhjetë studentë dhe tre profesorë nga Fakulteti i Drejtësisë të Universitetit Shtetëror të Tetovës, me prezantime nga Shefi i Zyrës Ndërlidhëse të NATO-s, kolonel Zoran Jankoviç, dhe Shefi i Divizionit të Politikave dhe Planifikimit të Ministrisë, kolonel Sekulovski.

Seminari një ditor organizohet në pjesën praktike të lëndës Organizatat Ndërkombëtare në Fakultetin e Drejtësisë.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail