facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Pllakë dhe mirënjohje për sekretarin shtetëror Nikoliq nga komiteti i iniciativës SEDM

Pllakë dhe mirënjohje për sekretarin shtetëror Nikoliq nga komiteti i iniciativës SEDMПлакета и признание за државниот секретар Николиќ од страна на Комитетот на иницијативата SEDM

Sekretarit shtetëror i Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë së Veriut Dragan Nikoliq dje iu nda pllakë dhe mirënjohje nga Kryesuesi i Komitetit Koordinues të Ministrave të Mbrojtjes të Evropës Juglindore (SEDM-CC), ambasadori Eleftherios Angelopulos, propozuar nga Drejtori i Kryesisë së Komitetit, gjeneralmajor Ahilefs Tauksis. Kjo mirënjohje u nda gjatë Mbledhjes së 41-të të […]