Шеќеринска: Членството во НАТО ќе помогне и за европските интеграции

Во последната емисија Агенда 35 посветена на Поглавјето 31 – Надворешна, безбедносна и одбранбена политика, анализиравме како пристапувањето во НАТО може да ги забрза и европските интеграции. Разговор со министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail