Интервју за Алсат 01.10.2019

“The Economist” организираше во Скопје самит. Поранешни високи европски и американски функсионери беа скептични за интеграциите. Дали владата тогаш дава дава повеќе надеж од реалниста? Дебатираат: Радмила Шеќеринска, Вице Премиер и Министер за Одбрана и Александар Кржаловски, од МЦМС.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail