facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Шекеринска на состанокот САД – Јадранската повелба: Регионалната координација важна за борбата со КОВИД 19, Северна Македонија како членка на НАТО ќе ја помага интеграцијата на земјите аспиранти од југоисточна Европа

Shekerinska at the US – Adriatic Charter Meeting: Regional coordination important in the fight against COVID 19, North Macedonia as a NATO member will assist the integration of aspiring nations from Southeast EuropeShekerinska ne takimin e SHBA-Karta e Adriatikut:  Koordinimi rajonal i rëndësishëm për luftën me Kovid 19, Maqedonia e Veriut si anëtare e NATO-s do të ndihmojë integrimin e vendeve aspirante nga Evropa JuglindoreШекеринска на состанокот САД - Јадранската повелба:  Регионалната координација важна за борбата со КОВИД 19, Северна Македонија како членка на НАТО ќе ја помага интеграцијата на земјите аспиранти од југоисточна Европа

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска денеска преку видео – конференциска врска учествуваше на состанокот на САД – Јадранската повелба, на кој се разговараше за темите од највисок интерес – справувањето со пандемијата на коронавирусот, предизвиците и можностите по пандемијата, добрососедството и регионалната соработка, справувањето со дезинформациите кои се и безбедносен ризик, како и кризниот менаџмент […]